30/12-13

Jag blir så förundrad ibland över hur folk fungerar. Jag kan ju inte annat än att utgå från mig själv. Jag som person är väldigt rak och ärlig, säger vad jag tycker och står för det jag säger oavsett vad det gäller. Jag hatar när folk förändras beroende på vem de är med, att rätta sig efter någon annan är det värsta som finns.

Varför inte bara vara sig själv, göra det man vill, säga och tycka det man vill. Och helt enkelt skita i vad alla andra tycker och tänker? 

De finns människor som inte vågar säga saker pga att de är rädda för att ta diskussioner, de är rädda för konflikter och vågar inte ta 


ställning och stå på sig. 

Varför inte bara vara ärlig och sen ta sakerna som de kommer? Alla tycker och tänker inte likadant men det är bara att acceptera. I och med att jag säger vad jag tycker rätt ut så skapar det konflikter men jag kan säga såhär att jag lär mig alltid någonting utav det. Man behöver inte säga allt på ett elakt sätt men huvudsaken är ändå i slutändan att man är ärlig! 

Det är så tröttsamt ofta jag blir besviken på mina såkallade vänner pga att de inte vågar säga saker rätt ut till mig. Får alltid höra ursäkten "tänkte inte på det". Nej okej alla gör misstag men inte hela tiden, börja tänka och var ärliga så kommer ni se att ni tjänar på det i längden. 

Jag kommer inte acceptera sånt mer för jag är trött på att vara den som ställer upp gång på gång utan att få någonting tillbaka. Så less på fega människor.

Ser så sjukt mycket fram mot ett nytt år så jag kan lägga det här skit året bakom mig!

RSS 2.0